Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

"ΒΛΥΖΑΣ"

"ΒΛΥΖΑΣ"

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκαν οι εκδηλώσεις του τριήμερου της Απόκριας στο Γριζάνο Τρικάλων.

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκαν οι εκδηλώσεις του τριήμερου της Απόκριας στο Γριζάνο Τρικάλων.  
 Η νεολαία του χωριού και όχι μόνον, έδωσε το παρόν με μεγάλη ευχαρίστηση για το παραδοσιακό δρώμενο. Με τον καιρό να είναι σύμμαχος τους, χιλιάδες άτομα, στο Γριζάνο Τρικάλων συμμετείχαν στην κορύφωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γριζάνου «ΒΛΥΖΑΣ», απτόητος, συνέχισε την παράδοση των αποκριάτικων εκδηλώσεων των τελευταίων ετών .
Την Κυριακή οι «Κουδουνάδες», με την εμφάνισή τους προκάλεσαν θόρυβο, προετοιμάζοντας την παρέλαση των δώδεκα αρμάτων .Την «τιμητική» τους είχαν  οι πολιτικοί, η Eurovision με τον Αγάθωνα , η απόδραση Βλαστού, τις εντυπώσεις έκλεψαν και ο … «Κίτσος με την Τασούλα» που μπήκαν στην εποχή της τεχνολογίας,  με τον κόσμο να χειροκροτεί τα γκρουπ των Καρναβαλιστών που χόρευαν σε Αποκριάτικους ρυθμούς. Πολύ γέλιο στον κόσμο σκόρπισαν οι «Pop Stars» και «Ο Σαμαράς ο μεγαλοπρεπής» ενώ η μουσική του πληρώματος «Ένα πίνω και μεθώ» με τα καγκέλια έδωσαν ξεχωριστή μουσική νότα στην Αποκριάτικη εκδήλωση
Την Καθαρά Δευτέρα με κρασί και γίγαντες και άλλα νηστίσιμα ευχαρίστησαν τον κόσμο που παρευρέθηκε, προσφέροντας τους και άφθονο γέλιο με την θεατρική παράσταση «Ο Γανωτζής».
Ακολούθησε το Γαϊτανάκι και το κάψιμο του Βασιλιά –Καρνάβαλου, ρίχνοντας τους «τίτλους τέλους» για το τριήμερο της Αποκριάς στο Γριζάνο.
http://www.trikalaola.gr
http://youtu.be/U-VaQcmbZpk

http://youtu.be/jH4enHoVHbU

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΙΖΑΝΟΥ «ΒΛΥΖΑΣ»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου